Örgü Püf Noktaları: Bilmeniz Gereken Örgü İpucu

Örgü Püf Noktaları: Bilmeniz Gereken Örgü İpucu

5 dk Okuma

Örgü püf noktaları nelerdir ve bana nasıl yardımcı olabilirler?

Örgü örmek çok zorlu bir hobi olabilir. Sabır ve özveri gerektirir. Başlamanıza ve devam etmenize yardımcı olacak bir liste derledik.

1) Temelleri Öğrenin

Yapmanız gereken ilk şey, nasıl atılacağını, örüleceğini, ters çevrileceğini ve bağlanacağını da içeren temel bilgileri öğrenmektir. Bu çok önemlidir çünkü daha gelişmiş numaralar öğrenmeye başlamanıza izin verecektir.

2) Yuvarlak Örgü

Yuvarlak örgü, şapkaların ve eldiven veya çorap gibi diğer dairesel nesnelerin kusursuz bir şekilde oluşturulmasını sağlar. Bu şekilde, sonunda dikilecek dikiş yok!
yuvarlak örgü- jartiyer dikiş-tığ ile örgü

3) Tek İğneyle mi İki İğneyle mi Örünüz?

Bazı örücüler bir iğne kullanmayı tercih ederken, diğerleri iki iğneyi tercih eder. Seçim sizin - ama emin olun

Bu kullanışlı numara ile daha hızlı örün!

Daha hızlı örgü örmek sadece zamandan tasarruf etmekle ilgili değildir. Aynı zamanda paradan tasarruf etmekle ilgili!

Aldığınız her çile ile ipliğin fiyatının arttığını hepimiz biliyoruz. Yani, hevesli bir örgü örüyorsanız ve biraz para biriktirmek istiyorsanız, o zaman bu makale tam size göre!

Bu yazımızda size iğne sayısı ile hızlı ve kolay örgü örmenin hızlı ve kolay yolunu göstereceğiz.

Tüm zamanların en popüler örgü tekniği

Jartiyer dikiş tekniği tüm zamanların en popüler örgü tekniğidir. Aynı zamanda stockinette dikiş olarak da adlandırılır ve birçok proje türünde kullanılır.

Jartiyer dikiş tekniği öğrenmesi çok kolay bir örgü tekniğidir, ancak ustalaşması zor olabilir. Bu tür örgülerde daha iyi olmanıza yardımcı olabilecek birkaç teknik var, ancak mükemmel olmaları biraz zaman alacak.

Örgüde düşen dikiş nasıl düzeltilir?

anahtar kelimeler: örgüde düşen bir ilmeği düzeltin, örgünüzdeki bir hatayı düzeltin

Hepimiz oradaydık - birlikte ördünüz ve bir dikiş atıldığını fark ettiniz. Çalışmanızı geri almak sinir bozucu olabilir, ama endişelenmeyin! Bu hatayı düzeltmenin birkaç farklı yolu vardır.

İlk önce, düşen ilmeği iğnenizle alıp altındaki sıranın diğer ilmeklerinden geçirerek ilmeği sabitlemeyi deneyin. Bu işe yaramazsa, üstündeki satırı çözmeyi ve bırakılan döngü yerine yeniden örmeyi deneyin. Bu da işe yaramazsa, atılan ilmeğinizin her iki tarafından ilmekleri alın ve normal örgüye geri dönmeden önce bunları bir veya iki sıra birlikte örün.

Yararlı örücülerin püf noktaları ve püf noktaları hakkında sonuç ve son düşünceler

Bu makalenin size örgü becerilerinizi nasıl kullanacağınız konusunda bazı fikirler ve ipuçları verdiğini umuyoruz. Bir dahaki sefere yeni örgü ipuçlarına ihtiyacınız olduğunda, blogumuza geri dönün ve makalelerimizi okuyun.

     

Therapyyarn ile iş birliği yapabileceğinizi veya Therapyyarn ürünlerini satın alıp kendi projenizi başlatabileceğinizi biliyor muydunuz, peki daha ne bekliyorsunuz? İmzalı ürünümüz Pasaklı ip ile bugün harika şeyler örmeye başlayın

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.