Örgü Örmek İçin Bilmen Gerekenler

Örgü Örmek İçin Bilmen Gerekenler

 

 

Örgü Örmek İçin Bilmen Gerekenler 

5 dakika


Örgü Nerden Başlar ?

Örgü, bir tekstil oluşturmak için iki veya daha fazla iplik takımının hazırlık bir iş şeklidir.

Bir örücü, bir takım yardımcı başka bir takımı ilmeklemek için kullanarak tekstilleri oluşturur.

İlmekler çizilebilir ve ilmekler ilmeklerdenilebilir.

Bu esnek ve güçlü bir örgü oluşturur.

Fair ada, kakma, dantel, kablo ve daha fazlası dahil olmak üzere farklı şeyler türü vardır.

Bazı insanlar örgüyü kişisel zevk için bir sanat formül olarak, diğer giydirme veya ev kullanımı gibi pratik için düşünülmek için.

Jartiyer Dikişi Nasıl Örülür ?

Jartiyer dikişi, tipik olarak ilk ve son örgü sıraları için kullanılan bir örgü türüdür. Ayrıca şapka ve battaniyelerin kenarlarında oluşturmak için kullanılır.

Jartiyer, onun sıra bir tarafından örük veya sıralar tersleri ve düz ilmekler arasında değiştirilerek yapılacak. Jartiyer bölümündeki fiyatlarında, bir şeyler sıraya gelmeden önce planlanmadığınız şeyler çok önemli.

Jartiyer dikişleri oluşturmanın en yaygın iki yolu, kolay jartiyer dikişi (her sırayı örün) ve sert jartiyer dikişi (alternatif örgü ve ters sıralar) olarak adlandırılır.

Yuvarlakta Dikiş Nasıl Yapılır?

Yuvarlak bir dikmenin iki yolu vardır. hattın, dairenin kenarına düz bir dikiş dikmektir. İkinci yol, dairenin kenarına bir zikzak dikmek.

Düz seçenek, daire şeklinde dikmenin kolay ve hızlı bir bölüm. dışında, onun dışındaki zamanlarda arzu edilmeyen dikisler bırakılacaktır. Zigzag seçeneği daha fazla zaman ve çizgi çizdirir ancak tasarımlarınızın dış görünümü daha az görünen çizileri ile daha büyük bir görünüm kazandıracaktır.

İpliğinizdekiler Nasıl Değiştirilir

bunlardan örücü, örerken renkte çok sorun yaşar. Bu makale boyutunda, nasıl değişiklik yapıcak.

killi ilk şey, yeni rengi eski rengin hedeflemektır. Düğümün sıkıldığından emin olduğundan emin olunabilir. Daha sonra, yeni birkaç harften okumak, standart renkten kullanıma yönelik ayrıntılar. Son olarak, fazla hassas ve hassas gibi projeye geri örün.

Örgü Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şeyi Bugün Öğrenin!

Örgü, ortaktır var olan çok eski bir zanaattır. Örgü örgüye benzer kazak ve atletlerden battaniye ve şapkalara kadar pek farklı şey yaratabileceksiniz.

Örmenin ölmekte olan bir sanat olduğunu duymuş olabilirsin, ama bu doğru değil! Kendi benzersiz kreasyonlarınızı yapmak için kullanabileceğiniz pek çok farklı türde iplik ve dikiş var.

Örgü, eğitim hakkında bilgi isteyen herkes için çılgın bir hobidir. Örgü örgütünle her türlü şey olabilirsin!

 

Therapyyarn iş aracını veya Therapyyarndan satın alınabilecek projenizi uygulanabilir mi, peki daha ne bekliyorsunuz? İmzalı ürünümüz  Pasaklı  ip ile bugün eşyalarımıza hazırlıklar
Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.